Интерактивната ТВ платформа предлага над 20 000 заглавия първокачествени филми и

...
Интерактивната ТВ платформа предлага над 20 000 заглавия първокачествени филми и
Коментари Харесай

Спациална селекция от А1 с номинирани за Оскар хитови заглавия

Интерактивната ТВ платформа предлага над 20 000 заглавия първокачествени филми и сериали
Вълнуващите дни в навечерието на 93-те награди на Академията за кино изкуства и науки на Съединени американски щати, по-известни като Оскарите, ще донесат мощни страсти на клиентите на. В А1 Видеотека феновете на киното ще могат да се насладят на едни от най-горещите заглавия, които ще се борят за влиятелните оценки. Сред тях са номинираните за 6 награди „ Без звуци в живота “, „ Юда и черният Месия “ и „ Тенет “.

В допълнение към шестте номинации за Оскар „ Без звуци в живота “ има към този момент и 74 други награди, измежду които за „ Най-добър филм “ от фестивала в Цюрих през 2019. Лентата може да се похвали и с общо 159 номинации за други оценки. На тържествената гала на 26 април основателите на музикалната драма се борят за награди за най-хубав филм, основна мъжка роля за Риз Ахмед, поддържаща мъжка роля за Пол Раци, монтаж и автентичен сюжет и озвучаване. „ Без звуци в живота “ дава обещание да заинтригува освен киноманите, само че и феновете на по-твърдата музика измежду феновете на Xplore TV. Той споделя историята на хеви-метъл барабаниста Рубен (в ролята е Риз Ахмед), който се е отдал на музиката и живее за мига. Докато е на турне с обичаната си, която е и вокалист на групата им, той осъзнава, че слухът му внезапно се утежнява. Отричане, боязън, тревога и вцепенение го връхлитат и въпреки и с отвращение, Рубен се причислява към дребна общественост на глухи хора, ръководена от ветерана от Виетнамската война – Джо. Отвъд терзанията на музиканта, изгубил най-важното за кариерата му осезание, филмът повдига и значими тематики за това, че животът в тишина също може да бъде пълностоен. Дали Рубен е подготвен да осъзнае и одобри това?

„ Тенет “ е друго нашумяло заглавие, което дава обещание да заплени феновете на научната фантастика и екшън жанра измежду клиентите на. Филмът с режисьор и сценарист Кристофър Нолан споделя по какъв начин в битката си за спасението на света от Трета международна война, Героят е въоръжен единствено с една кодова дума – „ Тенет “. Мисията му го въвлича в мътните и рискови води на интернационалния шпионаж. Това, пред което се изправя Героят, е нещо изцяло непознато – пътешестване във времето, от което зависи ориста на целия свят. Звездният актьорски състав включва звезди като Джон Дейвид Уошингтън, Робърт Патинсън, Елизабет Дебики, Димпъл Кападия, Майкъл Кейн и Кенет Брана. На Оскарите тази година „ Тенет “ е номиниран в две категории – за най-хубави декори и за образни резултати.

От 6 май клиентите на ще имат опция да съпреживеят и същинската история на Фред Хамптън – млад и харизматичен деятел, ръководител на организацията на „ Черните пантери “ в щата Илинойс, Съединени американски щати. Тази позиция го слага непосредствено „ под обстрела “ на държавното управление, ФБР и полицията на Чикаго. Но с цел да се унищожи една гражданска война, управляващите ще се нуждаят от „ вътрешен човек “. „ Юда и черният Месия “ е още едно хитово заглавие с 6 номинации за Оскар, което клиентите на Xplore TV могат да гледат в А1 Видеотека в идващите седмици. На 93-тите Награди на Академията биографичната историческа драма ще се бори за оценки за най-хубав филм, за кинематография, истинска музика, автентичен сюжет, и несъмнено – за основна мъжка роля за Даниел Калууя, и поддържаща мъжка роля за Лакийт Станфийлд.

В А1 Видеотека феновете на могат да намерят и редица други номинирани и лауреати на Оскарите от предходни години, измежду които и класическите към този момент ленти на Стивън Спилбърг „ Джурасик парк “ и на Кристофър Нолан – „ Интерстелар “.

Абонатите на разполагат с разнороден избор на първокачествени филми и сериали, които към този момент надвишават 20 000 заглавия. В богатия „ плакат “ на А1 Видеотека те могат да намерят подобаващи за разнообразни възрасти и жанрови желания филми. За тяхно облекчение с времето платформата се приспособява към техните усети и с помощта на AI извежда на напред във времето персонализирани рекомендации. Всички заглавия в селекцията на А1 Видеотека са с кристална картина и професионален превод и надписи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР